logo

INDUSTRIJE

MEHANIZACIJA
Nudimo vse vrste tesnil za različno gradbeno mehanizacijo (kmetijski,gradbeni stroji,viličarji ipd). Zavedamo se kako pomemben je danes čas in kako lahko zaradi poškodovanih tesnil pride do zastojev projektov. Tesnilo izdelamo v roku 1 ure tako, da lahko z minimalnimi stroški nadaljujete naprej.
ENERGIJA
Izdelujemo in dobavljamo tesnila, ki so prisotna v hidroelektrarnah, vetrnicah, elektrarnah in toplarnah kjer so zahtevane posebne izvedbe tesnil.
RUDARSTVO
Zelo težki delovni pogoji, umazanija in voda zahtevajo tesnila, ki so odporna na visoke pritiske ter na hidrolizo. V ta namen izdelujemo tesnila iz materialov, ki so odporni na hidrolizo ter imajo izjemne fizikalne lastnosti.
JEKLO
Da bi oblikovali jeklo in železo moramo uporabiti velike sile pri kovanju in vrtenju katere dosežemo z visoko tlačnimi hidravlični sistemi tudi do 700 barov in več. Visoke temperature in rotacijske hitrosti so pogoji zaradi katerih tesnilni sistemi v jeklarstvu največkrat odpovejo. Za jeklarstvo uporabljamo posebne materiale in profile ter lahko naredimo tudi tesnila premera 1000 mm
PAPIRNA INDUSTRIJA
Izdelujemo namenska tesnila za papirno industrijo, rotacijska tesnila za valje, odporna na visoke temperature in rotacije.
OLJE&PLIN
Produkcija, shramba, transport in procesiranje olja in plina zahtevajo najbolj kvalitetna tesnila. V petrokemični industriji je pomembno iz kakšnega materiala je narejeno tesnilo, da ne pride do prepustnosti medijev. Nudimo več ko 20 različnih certificiranih materialov, ki so odporni na pline, kisline, olje ipd..
ŽIVILSKA INDUSTRIJA
Zagotavljamo tesnila in certificirane materiale na najvišjem nivoju za živilsko industrijo. Ponujamo različne standarde kot so DWG, FDA, KTW itd.. za različne aplikacije kot so pitna voda, kontaktu s hrano pri proizvodnji, hišni aparati itd...
MARINA
Prisotni smo v celotnem programu marin. Od ladjedelništva in prvo vgradenj ter do servisnih tesnil pri jahtah, jadrnicah itd.. Ponujamo tesnila, ki so odporna na morsko vodo in so hkrati tudi okolju neškodljiva.
FARMACIJA IN MEDICINA
Izdelujemo tesnila za farmacevtsko in medicinsko panogo s certificiranimi materiali.
ELEKTRO INDUSTRIJA
Naša tesnila so prisotna v elektronskih napravah in v armaturah. Izdelujemo tesnila za prvo vgradnjo kot tudi izven serijska tesnila.